Producatori

Arzatoare Contine 56 produse.

Arzatoare pentru incalzirea spatiilor si preparare de apa calda menajera

Arzatoarele reprezinta instalatii ideale pentru incalzirea eficienta a spatiilor industriale si comerciale si pentru preparare apa calda menajera. Arzatoarele asigura o ardere silentioasa cu o eficienta ridicata si un nivel scazut de emisii de CO si noxe.
Arzatoarele sunt sisteme ce gestioneaza functionarea pompei de circulatie in vederea incalzirii si prepararii apei calde menajere.

Tipuri de arzatoare: arzatoare gaz, arzatoare CLU, arzatoare  peleti, arzatoare  motorina, arzatoare biomasa, arzatoare mixte.

Avantajele arzatoArzator motorinaarelor sunt reprezentate de:                                                                               Arzator CLU
-Prezinta un randament ridicat de ardere
-Arzatoarele au o stabilitate mare a flacarii
-Dispun de ventilator de inalta performanta
-Arzatoarele au o functionare silentioasa
-Au o eficienta ridicata si un nivel scazut de emii  de CO si noxe
-Includ sistem de aprindere de inalta performanta

In cazul intreruperii alimentare, toate setarile parametrilor sunt stocate in memoria controllerului. La repornirea arzatorului regulatorul reia executarea programului din momentul in care a avut loc intreruperea alimentara.

 • Subcategorii:
 • Arzatoare gaz

  Arzatoare cu functionare pe combustibil gazos

  Arzatoarele pe gaz pot functiona pe gaz natural sau GPL in trepte, automat sau modulant.

  Datorita varietatii de forme si rapiditatii flacarii, arzatoarele pe gaz sunt utilizate in diverse domenii precum industrie usoara, chimie, metalurgia feroasa si neferoasa. Arzatoarele pe gaz pot functiona in trepte, automat sau modulant.

 • Arzatoare CLU

  Arzatoare cu functionare pe combustibil lichid usor (CLU), combustibil lichid greu (CLG) sau pacura

  Arzatoare CLU proiectate pentru utilizarea in instalatii termice de dimensiuni medii executate in domeniul civil sau industrial: incalzire centrala, incalzire cu aer cald, cazane de abur, procese de uscare, pasteurizare lapte etc.

  Arzatoarele CLU definite de eficienta, calitate si siguranta in exploatare!

 • Arzatoare motorina

  Arzatoare complet automatizate cu functionare pe motorina

  Arzatoarele pe motorina sunt utilizate in instalatii de tip civil sau industrial precum uscare de tutun, pasteurizare lapte, incalzire centrala, generatoare de abur. Datorita acordarii atentiei, aceste arzatoare motorina au un nivel redus de zgomot, iar forma lor compacta permit o instalare usoara in functie de marimea cazanului.

 • Arzatoare peleti

  Arzatoare cu functionare pe peleti

  Arzatoarele cu functionare pe peleti dispun de o ardere extrem de silentioasa, iar emiterea de CO si noxe este foarte redusa. Arzatoarele peleti ofera siguranta in ceea ce priveste functionarea si dispun de o instalare si reglare usoara.

 • Arzatoare mixte

  Arzatoare cu functionare mixta pe gaz si motorina sau gaz si clu

  Arzatoarele mixte asigura un randament termotehnic ridicat si siguranta in exploatare.

  Arzatoarele mixte sunt compatibile pentru functionarea atat pe gaz cat si pe motorina. Arzatoarele mixte prezinta o instalare si reglare usoara. 

  Arzatoare mixte de diferite dimensiuni acestea sunt potrivite pentru orice tip de cazan termic.

pe pagina