Producatori

Despre noi

Suntem o echipa completa care va poate oferi bineinteles, o solutie completa pentru toata gama de instalatii!

De la consultanta, ofertare, alegerea solutiei tehnice, proiectare, transport, servicii de montaj, punere in functiune si garantie - facem tot si ne ducem treaba pana la capat.

Ne-am infiintat in 2007, am abordat initial segmentul de energie verde precum panouri solare si sisteme de potabilizare a apei. Apoi, odata cu experienta acumulata, am reusit sa facem fata oricarei cereri din domeniu.
Avem relatii comerciale si de incredere reciproca cu majoritatea operatorilor din domeniu, din toata Romania.
Avem deasemenea experienta in importuri, atat din Asia, cat si din Eurpoa, cu aceesi incredere reciproca, astfel ca oferta noastra, chiar daca nu se regaseste in paginile acestui website, poate acoperi intreg segmentul de instalatii.

De-a lungul activitatii am reusit sa strangem un portofoliu complet de lucrari, de la proiecte complexe de sisteme cu panouri solare termice si fotovoltaice, incalzire in pardoseala, ventilatie cu recuperare de caldura si HVAC, pana la incalzire centralizata pentru blocuri de locuinte si sisteme complexe de potabilizare a apei.

Oferim deasemenea si ne declaram disponibilitatea pentru contracte de mentenanta in sisteme de incalzire, de climatizare, de ventilatie, de tratare si transport apa prin revizii periodice, remedierea defectelor si inlocuirea sau modernizarea echipamentelor.

Echipa Climatinstal!