Producatori

Incalzire in pardoseala Contine 12 produse.

Sisteme de incalzire in pardoseala - O solutie eficienta de incalzire ce asigura confort optim cu un consum redus de energie


Incalzirea in pardoseala
devine o solutie din ce in ce mai utilizata pentru asigurarea confortului termic atat in locuinte private cat si in spatiile hoteliere, terenuri de sport, centre comerciale etc.
Incalzirea prin pardoseala se remarca prin faptul ca asigura o degajare uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a pardoselii.
Instalatia de incalzire in pardoseala se amplaseaza sub podea, aceasta asigurand o senzatie placuta de caldura indiferent de modul de finisare ales.

Economie energeticaEco friendlyConfort optimValoare estetica Economie de spatiu Sanatate si igiena
Economie la factura de incalzire cuprinsa intre 15% si 30%Eficienta si compatibila cu sisteme alternative de incalzire

Realizarea unui microclimat interior placut si sanatos

Instalare in afara campului vizual                                     Elimina sistemele clasice de incalzire cu radiatoare sau caloriferePrevine aparitia si dezvoltarea acarienilor

Sistemele de incalzire in pardoseala pot folosi agent termic (apa), dar si energie electrica, astfel eficienta acestora este direct proportionala cu calitatile termice din incaperea in care este montat sistemul de incalzire. Ambele variante functioneaza pe principiul transmiterii caldurii prin tuburi sau cabluri catre sapa de beton a pardoselii, iar apoi catre incapere.

Eficienta unui sistem de incalzire in pardoseala este dovedita prin faptul ca duce la o economie a consumului de energie de pana la 30% in comparatie cu sistemul clasic de incalzire cu radiatoare.
Conform normativelor de calcul SR-1907 a necesarului termic, incalzirea in pardoseala are nevoie de un necesar termic pentru o incapere cu 15-30% mai mic decat pentru solutia clasica cu radiatoare. Astfel pentru o incapere in care ar fi fost nevoie de un radiator de 1 kW, in cazul montarii incalzirii in pardoseala va fi nevoie doar de 0.7 - 0.8 kW.

Incalzirea in pardoseala beneficieaza de o serie de avantaje comparativ cu incalzirea clasica prin radiatoare sau cu incalzirea bazata pe apa prin calorifere:
-Cladura se emana uniform prin pardoseala;
-Siguranta in exploatare este mai mare;
-Consum mai mic de energie;
-Poate fi montata sub orice structura de pardoseala precum gresie, parchet, beton, fara sa le dezintegreze in timp;

-Sistemul de incalzire prin pardoseala nu este vizibil, astfel permite gestionarea spatiului dupa bunul-plac;
-Sistemul electric de incalzire prin pardoseala poate sa functioneze pe o perioada de 50-60 de ani fara a necesita vreo mentenanta;
-Service-ul este mult mai usor si fara pericole, se realizeaza local la instalatia electrica din pardoseala cu riscuri nule de distrugere si fara sa fie intrerupta toata instalatia de incalzire.

Sistemul de incalzire in pardoseala devine un element radiant prin care caldura se ridica incet de la nivelul talpilor  incalzind apoi corpul, ajungand la nivelul capului unde se creeaza o temperatura placuta, care creste nivelul de confort.

Incalzirea electrica in pardoseala si incalzirea in pardoseala cu agent termic sunt tehnologii moderne de incalzire !

 • Subcategorii:
 • Incalzire electrica in pardoseala

  Incalzire electrica in pardoseala - o tehnologie moderna de incalzire!

  Sistemele electrice in pardoseala reprezinta metoda cea mai fiabila si eficienta de incalzire a unei locuinte. Acest sistem electric de incalzire in pardoseala poate fi folosit doar pe suprafete libere pe care nu se afla niciun obiect.
  Sistemul de incalzire electric in pardoseala electrica prezinta o instalare usoara, deloc complicata.

  Incalzirea electrica in pardoseala nu necesita instalarea altor aparate in incapere, astfel spatiul va fi mult mai liber si mai usor de amenajat.

  Avantaje incalzire electrica in pardoseala:
  -Se remarca prin faptul ca distribuie uniform caldura
  -Incalzirea electrica prin pardoseala ofera confortul termic optim dorit
  -Costurile de intretinere sunt reduse
  -Conectarea se face direct la instalatia electrica
  -Inertie termica mai mica la pornire
  -Sistemul de incalzire electric prin pardoseala are un grad scazut de poluare
  -Incalzirea in  pardoseala electrica are o durata lunga de viata
  -Prezinta o montare usoara si rapida
  -Functionare silentioasa

  Durata de viata a unui sistem de incalzire electrica prin pardoseala este de 50-60 de ani fara a necesita vreo mentenanta.
  Incalzirea in pardoseala electrica poate fi montata sub orice structura de pardoseala cum ar fi gresie, parchet, beton.
  Incalzirea electrica prin pardoseala este un sistem de incalzire care nu prezinta riscuri de incendiu, explozie.
  Incalzirea in pardoseala
   electrica nu necesita instalarea altor aparate in incapere, astfel spatiul va fi mult mai liber si mai usor de amenajat.

  Covorul electric se fixeaza pe pardoseala de beton cu ajutorul benzilor de fixare, astfel caldura este trasferata direct prin podea creand temperatura optima dorita.
  Termostatul
  contribuie la reglarea temperaturii din incapere, reprezentant componenta ce se afla in contact continuu cu senzorul de podea si care opreste si porneste functionarea covorului electric incalzitor.

  Incalzirea electrica in pardoseala reprezinta reprezinta o inovatie in reducerea cheltuielilor cu incalzirea, care ofera un design modern si un confort inalt.

 • Incalzire in pardoseala cu apa

  Incalzire in pardoseala cu agent termic

  Incalzirea in pardoseala cu agent termic este un sistem de incalzire economic si eficient care asigura confortul dorit. Acest tip de incalzire se poate instala sub orice tip de pardoseala: gresie, parchet, marmura etc.

  Avantaje:
  -Poate fi conectata la orice sursa de caldura;
  -Este invizibila si silentiosa;
  -Asigura o distributie uniforma a caldurii;
  -Reduce umezeala din locuinte;
  -Grad scazut de poluare;
  -Nu creeaza probleme persoanelor cu alergii;
  -Podeaua se pastreaza mereu la o temperatura confortabila;
  -Temperatura poate fi reglata in fiecare camera cu ajutorul termostatului;

  Durata de viata a sistemului de incalzire cu agent termic este de aproximativ 50 - 60 de ani. Incalzirea in pardoseala cu agent termic nu necesita instalarea altor aparate in camere, astfel spatiul va fi mai liber.
  Sursa de caldura pentru acest sistem de incalzire poate fi o centrala termica, un panou solar sau o pompa de caldura.

  Sistemul de incalzire in pardoseala cu apa se remarca prin faptul ca are o rezistenta foarte buna la coroziune, de asemenea nu apar depuneri, iar pierderile de presiune sunt foarte mici.
  Situatia ideala este atunci cand temperatura la nivelul capului este de aproximativ 18 gr. C, iar temperatura la nivelul picioarelor este de aproximativ 22 gr. C.

  Incalzirea in pardoseala cu agent termic este o tehnologie moderna de incalzire performanta, eficienta si estetica!