Producatori

Montaj la cerere Reducere Mareste imaginea

Regulator de tiraj cu lant

New product

Regulator de tiraj cu lant

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe e-mail comenzi@ecoven.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Regulator de tiraj cu lant
-supapa termica de descarcare

Regulatorul de tiraj cu lant este utilizat la cazanele pe combustibil solid (lemn, carbune, peleti).
Regulatorul de tiraj controleaza in mod automat intensitatea arderii combustibilului prin controlul admisiei aerului de combustie (cu ajutorul levierului si a lantului) asigurand in acest fel temperatura constanta a agentului termic la nivelul dorit.

Caracteristici tehnice:
-Dispozitiv realizat in intregime din metal
-Element termosensibil din ceara 
-Rozeta de reglaj rezistenta la temperaturi ridicate
-Domeniu de reglaj: 30°C ÷ 100°C 
-Lungime lant: 1200 mm 
-Forta de ridicare: 0.85 kg 
-Racord: filet exterior ¾”

Montaj:
Regulatorul de tiraj se conecteaza direct la agentul termic al cazanului. Lantul se cupleaza la parghia regulatorului si la clapeta de admisie a aerului in cazan astfel incat aceasta sa se inchida aproape complet in momentul in care agentul termic a atins temperatura dorita. Pentru reglarea regulatorului de tiraj se pozitioneaza rozeta regulatorului la 60°C. Se porneste cazanul si se incalzeste la 60°C cu usa de admisie aer deschisa. Dupa ce temperatura cazanului s-a stabilizat la aceasta temperatura, se regleaza lungimea lantului astfel ca usa de admisie aer sa ramana deschisa 1 mm. Se verifica daca pozitionand regulatorul de tiraj la alte temperaturi usa va avea aceiasi deschidere. 
Nota!!!
Functionarea cazanului este puternic influentata de umiditatea acestuia si de esenta lemnului folosit. Folosirea de lemn cu umiditate ridicata face imposibila atingerea de temperaturi mai mari de 50 - 60°C si va duce la depunerea de gudron pe peretii cazanului, caz in care scade randamentul acestuia.

Adauga comentariu

Regulator de tiraj cu lant