Producatori

Montaj la cerere Reducere Vana termostatica de amestec TSV8 B Mareste imaginea

Vana termostatica de amestec TSV8 B

New product

TSV8 B

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Vana termostatica de amestec TSV8 B
-vana termostatata de amestec pentru sistemele de incalzire cu centrale termice pe combustibil solid

Modele disponibile:
-vana de amestec termostatic TSV3 B: racord 1"
-vana de amestec termostatic TSV5 B: racord 1 1/4"
-vana de amestec termostatic TSV6 B: racord 1 1/2"
-vana de amestec termostatic TSV8 B: racord 2"

Mod functionare:
Vanele termostatice TSV mentin la o temperatura presetata agentul termic ce intra in centrala termica, pevenind astfel imbacsirea si coroziunea acesteia. Centrala va functiona la o eficienta mult mai mare, durata de viata a acesteia fiind prelungita. Vana este echipata cu o pastila termostatica provenind de la un renumit producator francez, facilitand amestecul agentului termic din turul instalatiei cu cel provenit din retur sau dintr-un rezervor de acumulare.
Toate modelele pentru temperaturi de 45°C, 55°C, si 65°C sunt echipate cu element termostatic avand o garnitura de cauciuc, fapt ce permite o etanseizare suplimentara a acesteia, impiedicand microcirculatia agentului termic in interiorul vanei. Microcirculatia prin centrala poate fi o cauza a formarii gudronului, cand acesta se raceste datorita pierderilor termice prin cosul de fum. Toate vanele au o constructie robusta, sectiuni generoase pentru a facilita o buna circulatie a agentului termic prin acestea. Nu au tendinta de a se colmata chiar daca sunt instalate pe un sistem deja existent. Mizeria acumulata in interior poate fi usor drenata la modelul TSV3B-8B, precum si inlocuirea sau curatirea In timpul montajului este necesara ajustarea corespunzatoare a vanei de echilibrare, montata pe teava de by-pass, care transporta agentul termic din turul centralei inspre vana. Modelele TSV3B si TSV5B nu au nevoie de vana de echilibrare, acestea fiind deja incorporate in vanele termostatice. Instalarea acestora devine mult mai usoara iar controlul mai precis. In mod special atunci cand temperatura agentului din returul sistemul de incalzire sau sau cel al rezervorului de acumulare este apropiata sau mai mare decat temperatura nominala, vana impiedica trecerea agentului trecerea prin by-pass. In acest mod temperatura din centrala nu creste foarte mult, aceasta putand functiona la capacitate maxima chiar si in aceste conditii.


mod functionare vana termostatica de amestec

Adauga comentariu

Vana termostatica de amestec TSV8 B